REFERENTIES

Al jaren elke keer de goede match

“We werken bij NederlandSchoon aan een onderwerp dat midden in de maatschappij staat. Met veel kansen die we dan gelijk willen verzilveren. Engels & Partners zorgt er al jarenlang voor dat we elke keer de goede match krijgen. En altijd op zeer korte termijn. Ik kan daar echt op vertrouwen.”

 Helene van Zutphen, Directeur Stichting Nederland Schoon

Snel, goed, transparant en betrokken

“Ik werk al ruim 10 jaar naar volle tevredenheid met Engels & Partners bij diverse werkgevers. Ze leveren kwalitatief heel goeie en ervaren freelance communicatieprofessionals. Als ik bel hebben ze vaak maar een half woord nodig. Ze leveren heel snel en goed. Ze werken nauw met je samen, zijn heel transparant en begeleiden en monitoren de freelancer en de opdracht op een sterke en betrokken manier.”

Annebelle van der Kloet, Manager Marketing & Communicatie NVM

Altijd een stevig staaltje communicatie

“Bij een verlof of een groot project bel ik steevast Tessa en Monique om vlot een fijne, ervaren, flexibele professional aan boord te halen. Dat resulteert altijd in een stevig staaltje communicatie en een leuke tijd samen!”

Janneke Patje, opdrachtgever bij Microsoft en Aegon

Inspirerende interim professionals

“Ik heb Engels & Partners bij twee verschillende organisaties gevraagd om ons te ondersteunen met een goede interim marketing- en/of communicatieadviseur. Ze weten altijd een goede match te maken en de begeleiding is heel zorgvuldig en snel. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik zowel bij Cordaid als bij NSGK werkte met inspirerende interim professionals, in het bijzonder bij NSGK. De inzet en betrokkenheid van zowel E&P als de interim-professional was heel professioneel en plezierig.”

Ingrid Tuinenburg, Directeur Gezondheidszorg Albeda College

Ik adviseer iedereen E&P in te schakelen

“Engels & Partners is al meer dan tien jaar een van onze eerste go-to partners als ik snel ervaren accountmensen nodig heb op het gebied van packaging design en communicatie. Ze staan onmiddellijk in de startblokken, verdiepen zich in je behoefte, komen snel met een relevante selectie en stellen je zo in staat te blijven focussen op je eigen dienstverlening. Ik adviseer iedereen die zit met te weinig accountcapaciteit op de korte termijn om E&P in te schakelen.”

Arthur Brandenburg van den Gronden, Director Design Strategy & Growth bij Anthem 

De freelancers zijn zeer snel productief

“Grote kracht van Engels & Partners is dat zij de dynamiek en de cultuur van een bedrijf weten in te schatten en kandidaten voorstellen die de ‘pass of the business’ begrijpen en zeer snel productief zijn. Ik was verantwoordelijk voor het plannen en begeleiden van de productrealisatie van Albert Heijn en Etos. Een zeer gecompliceerd proces met veel stakeholders waarbij projectmanagement key is. Bovendien zijn veel nieuwe productintroducties seizoengebonden waardoor de workload erg onregelmatig over het jaar verdeeld is. Daarom heb ik veel gebruikt gemaakt van E&P.”

Tim Quartel, Sr. Manager Product Realization Ahold Europe