Detachering

Engels & Partners heeft een eigen detacheringspool en een grote community van aangesloten zzp'ers. Door ons netwerk vinden wij of hebben wij snel de geschikte professional. Op zowel management, specialistisch of uitvoerend gebied.

Wij zijn uw partner als het gaat om het detacheren van marketing en communicatietalent. Wij beschikken over een groot en relevant netwerk waardoor wij u snel in de juiste match kunnen voorzien. Als betrokken partner denken wij mee zowel voor, tijdens als na het recruitmentproces van de juiste match en zorgen dat uw kandidaat operationeel is vanaf de eerste dag.

De voordelen van detachering

Hoge werkdruk, losse projecten, ziekte en zwangerschapsverlof. We hebben er allemaal wel eens mee te maken. Flexibel schakelen door middel van detachering is dan dé uitkomst en biedt een aantal belangrijke voordelen uw organisatie:

  • flexibiliteit
  • diversiteit in niveau en specialisme
  • kwaliteit en prijs
  • oplossingsgericht
  • commitment en betrokkenheid

Bent je op zoek naar flexibiliteit, afwisseling en spreekt projectmatig werken je aan? Lijkt het je interessant om verschillende marketing-, communicatie- en/of online projecten te doen. Voor al onze interim projecten is het mogelijk om op basis van detachering ingezet te worden als Professional.