Professionals

Marcia van der Pluijm - Adviseur Marketing & Communicatie
Marcia van der Pluijm
Adviseur Marketing & Communicatie
info@engelsenpartners.nl LinkedIn Marcia van der Pluijm

Hoi! Ik ben Marcia, een communicatieprofessional met een passie voor uitdagende marketing- en communicatievraagstukken. Met een frisse blik en een diepgaand begrip van communicatietrends- en strategieën weet ik impactvolle communicatie te leveren die uw doelgroep raakt en de groei en zichtbaarheid van uw organisatie bevordert.

Expertise
Ik heb een echte passie voor merkdenken. Ik geloof namelijk dat dit dé mindset is voor uw bedrijfsgroei. Uw organisatie bestaat uit meer dan alleen de producten en/of diensten die het biedt: het heeft een identiteit. Met de juiste positionering, storytelling en consistentie vertel ik uw verhaal op een boeiende en authentieke manier om een emotionele band met uw doelgroep op te bouwen.

Kunt u wel een communicatieboost gebruiken vanwege een serieuze uitdaging? Merkt u bijvoorbeeld dat de omzet daalt of dat u de doelgroep onvoldoende bereikt? Vaak biedt onderzoek en effectieve communicatie de oplossing. Of heeft u behoefte aan de ontwikkeling (en uitvoering van) een creatieve communicatiestrategie? Voor elk communicatiedilemma, groot of klein, bent u bij mij aan het juiste adres. Met mijn schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden weet ik uw unieke verhaal overtuigend over te brengen via verschillende media, met als doel: het realiseren van de juiste breinpositie bij uw doelgroep.

Als professional ben ik vastberaden om uw organisatie te ondersteunen bij het navigeren door de steeds evoluerende wereld van marketing en communicatie. Samen kunnen we tastbare resultaten bereiken en uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

klik op het pijltje voor meer profielen