DE BESTE FREELANCER – wie is dat?

De beste Freelancer is de juiste kandidaat die niet alleen qua niveau en competenties maar vooral als mens binnen uw organisatie en team past. Dit is een van de belangrijkste kernwaarden van Engels & Partners. Engels & Partners ondersteunt u als opdrachtgever deze kandidaat samen te definiëren in een persoonlijk gesprek waarin we samen de interim Job, Vacature of het project inhoudelijk bespreken. Wij Positioneren ons graag als business partner en denken graag met u mee!

De selectie

Engels & Partners vertegenwoordigt zeer nauwkeurig geselecteerde freelancers . Deze freelancers beschikken over minimaal een HBO/ WO werk en denk niveau. Ze zijn zeer goed in hun branche gerelateerde specialisme en hebben meer dan 5 jaar ervaring als freelancer plus de juiste motivatie en mentaliteit die u verwacht. Ze zijn pragmatisch, praktisch en komen snel tot de kern van de werkzaamheden. Wij vertegenwoordigen uiteenlopende opdrachtgevers binnen vele branches zodoende is de diversiteit in ons bestand groot en zorgen dat wij deze op het gewenste niveau houden. Wij kennen dus elke freelancer persoonlijk die wij aan onze opdrachtgever voorstellen. Door het voorafgaande persoonlijke gesprek bij de opdrachtgever komen wij snel met de beste freelancer voor uw organisatie.

Van aanvraag tot afronding

Gedurende het gehele proces van aanvraag tot afronding houden wij nauw contact met zowel de opdrachtgever en de juiste freelancer. Sluit ons voorstel van de juiste freelancer aan op uw wensen dan leggen de afspraken vast in een 3 partijen contract en kan de freelancer direct beginnen. Wij bieden onze opdrachtgevers kwaliteit , snelheid van handelen en vertegenwoordigen de juiste, loyale en betrouwbare freelancers.

Altijd een stevig staaltje communicatie

” Bij een verlof of een groot project bel ik steevast Engels en Partners om vlot een fijne, ervaren, flexibele professional aan boord te halen. Dat resulteert altijd in een stevig staaltje communicatie en een leuke tijd samen! ”

Janneke Patje, opdrachtgever bij Microsoft en Aegon