Professionals

Lindi Wanna - Communicatieprofessional
Lindi Wanna
Communicatieprofessional
lindi@engelsenpartners.nl LinkedIn Lindi Wanna

Hoi! Mijn naam is Lindi en ik ben een communicatieprofessional met een grote interesse in marketing- en communicatie relateerde vraagstukken. Als communicatieprofessional houd ik mij graag bezig met het ontwikkelen en het implementeren van effectieve marketingstrategieën. Zo zet ik mijn communicatievaardigheden graag in om organisaties in diverse sectoren te helpen met het communiceren van de juiste boodschap om de doelgroep aan te spreken. Ik geloof namelijk dat het écht belangrijk is om consistent te zijn in de communicatieboodschap die je als bedrijf uitdraagt, want op deze manier bereik je het beste de juiste doelgroep!   

Daarnaast help ik ook graag bij het positioneren van een bedrijf en het creëren van een unieke identiteit! Ik ben graag bezig met het schrijven van leuke blogs tot aan het maken van creatieve nieuwsbrieven. Met mijn creatieve denkwijze kan ik strategische inzichten vertalen naar succesvolle marketingcampagnes. Ten slotte heb ik een passie voor contentcreatie en alles rondom sociale media. Hierbij ben ik op de hoogte van alle actuele trends. Sociale media is namelijk een onwijs belangrijke marketingtool en deze kan effectief worden ingezet om de zichtbaarheid en de betrokkenheid van een bedrijf te vergroten.

Ik kijk er naar uit om uw organisatie te ondersteunen en samen mooie resultaten te behalen door het gebruik van de juiste marketingcommunicatie.

klik op het pijltje voor meer profielen