VOOR WIE WERKEN WE – en hoe?

Engels & Partners werd in 1992 opgericht als eerste agentschap voor freelance communicatieprofessionals in Nederland. We onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en een selectief aannamebeleid. De mensen die zich bij ons hebben aangesloten vertegenwoordigen elk op hun eigen niveau de top in hun vakgebied. En we komen zelf uit het vak, dus we spreken de taal, kennen de mensen en hebben aan een half woord genoeg.

Op die manier voorzien we meer dan 200 bedrijven, overheden, non-profitorganisaties en reclamebureaus van uitstekende freelance ondersteuning en service. Een greep uit onze klantenlijst:

Ministerie van Algemene Zaken
Microsoft
HEMA
Brussels Airport
Air France/KLM
Essent
Philips
Albert Heijn
Stichting Nederland Schoon
ICI Paris XL
DDB & Tribal
Delta Lloyd Groep
Koninklijke Vezet
Millford
NSGK
Ymere
Olympia Uitzendbureau

PwC
NVM
Lidl
Domino’s Pizza (NL/BE)
Asics
Efteling
Belfius
Viacom
Pon’s Automobielhandel
Etos
AkzoNobel
FME
ArboUnie
Dawn
Hogeschool van Amsterdam
Reggs
Anthem

Ik adviseer iedereen E&P in te schakelen

” Engels & Partners is al meer dan tien jaar een van onze eerste go-to partners als ik snel ervaren accountmensen nodig heb op het gebied van packaging design en communicatie. Ze staan onmiddellijk in de startblokken, verdiepen zich in je behoefte, komen snel met een relevante selectie en stellen je zo in staat te blijven focussen op je eigen dienstverlening. Ik adviseer iedereen die zit met te weinig accountcapaciteit op de korte termijn om E&P in te schakelen. ”

Arthur Brandenburg van den Gronden, Director Design Strategy & Growth bij Anthem