PROFIELEN

Onze freelancers en kandidaten hebben 5 tot 25 jaar relevante ervaring en zijn stuk voor stuk aanpakkers met hersens – denkers én doeners. Ze zijn ingedeeld in verschillende profielen, op basis van ervaring, voorkeur en talent. Aan de hand van het profiel en de aard van de opdracht wordt een uurtarief of salaris bepaald.

Senior Managers

Zeer ervaren manager, beleidsverantwoordelijk, analytisch, strategisch, adviserend, motivator, senior leidinggevend. Gesprekspartner op beleidsmatig en strategisch niveau.

Communicatiemanagers

Zelfstandig, aansturend, initiërend, leidinggevend. Gesprekspartner op zowel strategisch als operationeel niveau. Inzetbaar als (Sr.) Communicatie- of Marketingadviseur, CSD, AD, AM.

Projectmanagers

Organisator, coördinator, zelfstandig en aansturend. (Mede)verantwoordelijk voor de volledige uitwerking van projecten en campagnes. Gesprekspartner op operationeel niveau, in- en extern. Inzetbaar als (Digital) Producer, Accountmanager, (Digital) Projectmanager, Eventmanager, Bladmanager.

Operations

Meedenkend, analyserend en adviserend wat betreft intern, projectgerelateerd procesbeheer. Initiatiefnemer, aansturend en leidinggevend bij de implementatie. Gesprekspartner op processtrategisch en operationeel niveau. Inzetbaar als Operationsmanager en Procesmanager.

Traffic/Productie

Zelfstandig, teamspeler, aansturend. Sterk in financiën en planning. Ruime ervaring met de coördinatie van omvangrijke campagnes. Gesprekspartner op operationeel niveau. Inzetbaar als Trafficmanager, Productiemanager, Art Buyer, Creative Planner.

Daarnaast zijn we in de loop van de jaren ook goede mensen uit andere disciplines tegengekomen. Uitstekende fotografen, copywriters, pr-managers, editors, sponsoring managers en overheidscommunicatie-specialisten. Desgewenst kunnen we die ook aan u voorstellen.

De freelancers zijn zeer snel productief

” Grote kracht van Engels & Partners is dat zij de dynamiek en de cultuur van een bedrijf weten in te schatten en kandidaten voorstellen die de ‘pass of the business’ begrijpen en zeer snel productief zijn. Ik was verantwoordelijk voor het plannen en begeleiden van de productrealisatie van Albert Heijn en Etos. Een zeer gecompliceerd proces met veel stakeholders waarbij projectmanagement key is. Bovendien zijn veel nieuwe productintroducties seizoengebonden waardoor de workload erg onregelmatig over het jaar verdeeld is. Daarom heb ik veel gebruikt gemaakt van E&P. ”

Tim Quartel, Sr. Manager Product Realization Ahold Europe